Ottoman Style Kurumsal

http://sarkdunyasi.com/kurumsal

OTTOMAN STYLE KURUMSAL

Şark Köşesi ve Sedirlerle oluşturulan Şark Odaları çoğu insanın ev tasarımındaki hayalidir. Osmanlı Sedirlerini sadece ev ile sınırlandıramayız. Osmanlı havasını artık ofislerde, cafelerde, restaurantlarda, otellerde ve çeşitli organizasyonlar da görmek mümkün. Osmanlı Tarzı Mobilya, dünya tarafından büyük ilgiyle takip edilen ve birçok insanın tercih ettiği dekorasyonlar arasındadır.

ŞİRKET TECRÜBELERİMİZ

ÜRETİM PAZARLAMA- 19 years
Pazarlama Verileri - 19 years
MAĞAZA SATIŞ - 19 years
YURT DIŞI PAZARLAMA - 19 years
Günümüzde bilgisayar başında hareketsiz çalışma ortamı bel ve boyun sağlığımız açısından önemli tehlike göstermektedir. Osmanlı Sedirleri sağlıklı sünger seçenekleriyle hareketsiz ortamda çalışan, bel ve boyun sağlığını kaybetmiş veya kaybetmeye yakın insanlar için biçilmiş kaftan niteliğindedir. Şark Köşelerimizin en önemli özelliklerinden biri de tamamen 1.sınıf ahşap malzemeden üretilmiş olup sağlığımız açısından bir zarar teşkil etmemesidir. Şark Köşelerimizin tasarımı 7’den 70′ e bütün herkese hitap etmektedir.
Evlerinde, ofislerinde, cafelerinde veya başka mekanlarda Şark Köşesi bulundurmak, Osmanlı havasını tatmak, bir ayrıcalık haline gelmiştir. Sedirlerimiz, misafir geldiğinde yatak olarak açılabilme özelliğine sahiptir. Gerektiğinde hem yatak, hemde sandık olarak kullanabilinir. Size özel olarak üretilen sedirlerimizin üretim esnasında her anını izleyebilme olanağına sahipsiniz.
Şark Köşeleri ve Osmanlı Tarzı Ev Dekorasyonu ile bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir, sizi en yakın zamanda mağazamızda ağırlamaktan da mutluluk duyarız. Evlerinizde, işyerlerinizde Osmanlı Şark Odaları bulundururak, misafirlerinize ikramlarınızı ayrı bir tatla yapıp, unutulmaz bir hava oluşturabilirsiniz. Evlerinizi saraylara dönüştürmenin en güzel ve en kolay yolu Osmanlı Saray Sedir Modellerimizi evlerinizde kullanarak oluşturabiliyor olmanızdır. Osmanlı havasının verdiği o huzuru şimdi doyasıya yaşayabilirsiniz.
Osmanlı Sedirleri, kültürümüzü yaşama ve yaşatmak adına çok önemli yeri vardır. Günümüz de basit, modern mobilyalar yerini, Osmanlı Tarzı Ahşap Dokusunu hissedebileceğiniz kanepe ve sedirlere bırakmaktadır. Ottoman Style olarak, istediğiniz modelleri mekanlarınıza en güzel şekilde el işçiliği kullanarak uyguluyoruz. Özel ölçülerde üretim yapabilme imkanı sunan Ottoman Style ile bu tasarımlara sizde sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şark Odası